La Manga Cup 2

14 februari, 2011 |

Förlust i första matchen

Kalmar FF förlorade den inledande matchen i La Manga Cup 2 mot norska Start med 2-1. Norrmännen tog ledningen i den 29 minuten i en första halvlek som inte bjöd på något vidare spel. Kalmar FF gjorde ett par byten i halvtid och spelade upp sig i andra. I den 58 spelminuten kunde Ricardo Santos kvittera efter fint samspel med Stefan Ålander och Daniel Sobralense.

Efter kvitteringen hade Kalmar FF några bra chanser att ta ledningen men istället blev det Start som kunde slå in segermålet sedan man tappat markeringen på Starts Ole Martin Årst vid bortre stolpen. Ohotad kunde han slå in bollen bakom Petter Wastå.