Målfest på Guldfågeln Arena

19 augusti, 2011 |

Kalmar FF ställde till med målfest mot Norrköping

I kväll fick vi för andra gången på Guldfågeln Arena se en mittback visa vägen till seger. Den här gången var det Tobias Carlsson som tog musten ur Norrköping med sina två mål, det första redan i den åttonde minuten.

Första halvlek bjöd sen inte på fler mål men i den andra exploderade det. Tobias Carlsson ökade på ledningen med sitt andra mål för kvällen i den 59:e spelminuten. Därefter dröjde det ända till matchens sista minuter innan explosionen kom. Först lobbade Ricardo Santos in 3-0, i den andra övertidsminuten tryckte Erik Israelsson in 4-0 och i den 93:e minuten avslutade Abiola Dauda med att fastställa slutresultatet till 5-0.

Det var en riktigt härlig seger efter den senaste tidens motgångar och nu ser vi med tillförsikt fram mot kommande lördags drabbning mot IFK Göteborg hemma på Guldfågeln Arena.

Missa inte om att försäkra dig om en plats till den matchen redan nu, biljett köper du här.