Marcus Svensson lämnar Kalmar FF

12 augusti, 2017 |

Idag blev det klart att fystränaren Marcus Svensson lämnar sitt uppdrag i Kalmar FF på grund av personliga skäl. 

Marcus Svensson
– Det har varit en ära att jobba för Kalmar FF och jag vill tacka för den möjligheten. Jag kommer sakna alla ledare, spelare och alla andra som finns runt om föreningen. Jag vill även önska laget ett stort lycka till för resten av säsongen!

Idag blev det klart att fystränaren Marcus Svensson lämnar sitt uppdrag i Kalmar FF på grund av personliga skäl. 

Marcus Svensson
– Det har varit en ära att jobba för Kalmar FF och jag vill tacka för den möjligheten. Jag kommer sakna alla ledare, spelare och alla andra som finns runt om föreningen. Jag vill även önska laget ett stort lycka till för resten av säsongen!

Vi från Kalmar FF vill rikta ett stort tack till Marcus för hans tid i föreningen och önska honom lycka till med sina kommande uppdrag! 

Annons