Mendes visade vägen mot TFF

2 juli, 2011 |

3-2 mot Trelleborg gav åttonde raka utan förlust på Guldfågeln Arena

Kalmar FF tog i dag säsongens sjunde allsvenska seger hemma på Guldfågeln Arena när Trelleborg fick se sig besegrade.

Daniel Mendes öppnade upp målskyttet redan i den andra spelminuten och innan halvleken var slut stod det 3-0 sedan även Daniel Sobralense och Tobias Eriksson nätat.

Även andra halvlek präglades av total KFF-dominans fram till matchens 83:e minut då Etrit Berisha fick se det röda kortet efter att ha fält Andreas Grahm vid en utrusning. Med samtliga byten gjorde fick Kalmar FF ställa Marcel Sacramento i målet och han fick en tuff start. Redan på frisparken som följde utvisningen lyckades Kristian Haynes knorra in 3-1 och innan matchen var slut reducerade TFF en gång till.

Sacramento och KFF höll undan trots fyra tilläggsminuter och plockade hem alla tre poäng inför kommande retur i Trelleborg.