Nästa hemmamatch: IF Brommapojkarna

28 juli, 2014 |

Söndagen den 3 augusti tar vi emot IF Brommapojkarna hemma på Guldfågeln Arena

Vi är nu inne i allsvenskans andra halva och på söndag den 3 augusti klockan 15:00 är det dags för allsvensk match på Guldfågeln Arena när Kalmar FF tar emot IF Brommapojkarna för match i allsvenskans 17:e omgång.

Söndagen den 3 augusti tar vi emot IF Brommapojkarna hemma på Guldfågeln Arena

Vi är nu inne i allsvenskans andra halva och på söndag den 3 augusti klockan 15:00 är det dags för allsvensk match på Guldfågeln Arena när Kalmar FF tar emot IF Brommapojkarna för match i allsvenskans 17:e omgång.

Till matchen mot BP kör vi kampanjen ”Bjud en vän”. Det innebär att du som köper en biljett på Östra långsidan, Familjeläktaren eller i klacken får en extrabiljett för att bjuda med en vän. Detta erbjudande kan endast köpas hos Kalmar Turistbyrå, Kalmar Biljettcentrum och på Kalmar FF:s kansli.

Du som redan har ett säsongskort får naturligtvis också hämta ut en biljett och bjuda med en vän, din biljett hämtar du senast fredag 1 augusti.

Då vi vet att det under sommarmatcherna brukar vara extremt högt tryck på biljettförsäljningen i nära anslutning till match rekommenderar vi alla att köpa förköp.

Biljetter till BP-matchen köper du enklast via vår hemsida här och skriver ut på din skrivare – så kallad Print at home. Biljetten scannas sedan när du går in på Guldfågeln Arena.

Biljetter kan även köpas på Kalmar Turistbyrå och på Kalmar Biljettcentrum i Kalmarsalen samt på Guldfågeln Arena måndag – fredag 09:00-16:00. Om du inte har möjlighet att besöka våra försäljningsställen eller köpa din biljett via nätet så går det även bra att ringa in till oss (0480-444430) och reservera dina biljetter som du sedan hämtar ut hos ett ATG-ombud på valfri ort.

Har du inte möjlighet till förköp så öppnar biljettluckorna i det sydvästra hörnet på Guldfågeln Arena redan klockan 10:00 på matchdagen.

Gästande supportrar hänvisas till Sektion L på norra kortsidan av arenan på nedre etage. Denna läktare rymmer 1150 personer och sektionen öppnar en timme innan avspark. Biljetter till gästande lags supportrar finns att köpa via iTicket eller direkt i luckorna vid bortaentrén på arenans norra sida som öppnar en timme innan avspark.

Guldfågeln Arena öppnar en timme innan match men för er som skall besöka vår FF-Pub på Östra sidan så är det två timmar innan avspark, klockan 13:00, som gäller. Ni tar er in till puben via entré I-K på Östra långsidan. Missa inte ta med dig giltig matchbiljett. Kom i tid för att undvika köer vid insläppen.

Tänk på att parkeringsmöjligheterna är begränsade vid Guldfågeln Arena. Vi rekommenderar i första hand andra färdsätt till arenan – eller kom i god tid. Samåkning är att föredra vid våra evenemang. Tar du bilen till Guldfågeln Arena parkerar du lämpligast vid Gastens träningsplaner (700 platser) som är belägen bakom den norra läktaren. Det finns även bra parkeringsmöjligheter runt gamla Volvofabriken och vid Hansa City.

För lokalbussar ut till Guldfågeln Arena, klicka dig vidare till www.klt.se för utförlig tidtabell och priser. Bussar avgår från Kalmar Central var 20 minut och du är ute vid arenan på ca:12 minuter.

Stöd Kalmar FF:s ungdomsfotboll genom att köpa 50/50-lotter (halva potten). I år utökar vi vinsterna med ett fint andrapris från Halltorps Gästgiveri som ger andrapristagaren ett presentkort på en övernattning. Försäljning sker utanför samtliga ingångar, inne i loungen samt vid alla kiosker på plan 2 och 3.

Souvenirbutiken i det sydvästra hörnet öppnar två timmar innan avspark, klockan 13:00 så välkommen in och handla bland vårt digra sortiment av rödvita souvenirer. Medlemmar i Kalmar FF har som vanligt 20% på hela sortimentet.

Till sist. Tänk på att Guldfågeln Arena är helt rökfri vid alla våra evenemang. Det gäller för alla gäster och i alla utrymmen.

Kalmar FF hälsar alla varmt välkomna till allsvensk fotboll och en ny familjefest på Guldfågeln Arena

Annons