Nytillskott på marknadsavdelningen!

3 oktober, 2016 | Nyhet

Vi hälsar Henrik Andersson hjärtligt välkommen till Kalmar FFs marknadsavdelning. Henrik kommer att arbeta på marknadssidan tillsammans med Dennis Nilsson och Per Rosenqvist. 

Välkommen till Kalmar FF Henrik. Hur kommer din roll se ut hos föreningen?

Vi hälsar Henrik Andersson hjärtligt välkommen till Kalmar FFs marknadsavdelning. Henrik kommer att arbeta på marknadssidan tillsammans med Dennis Nilsson och Per Rosenqvist. 

Välkommen till Kalmar FF Henrik. Hur kommer din roll se ut hos föreningen?
– Min främst arbetsuppgift hos Kalmar FF blir att vårda befintliga relationer och hitta nya samarbetspartners till föreningen. Sedan kommer jag även ha hand om sociala medier och se till att öka rapporteringen där. Det känns väldigt hedrande att få vara en del av det arbetet hos Kalmar FF.

Kan du berätta lite mer om dig själv?
– Jag är 28 år, har ett stort fotbollsintresse och har följt Kalmar FF sedan barnsben. Hela släkten är rödvitt där bland annat min farfars far var ordförande i Kalmar FF. Kommer senast från mitt jobb som projektledare hos reklambyrån Wilson Creative, där jag jobbat väldigt tätt tillsammans med Kalmar FF. Vid sidan av driver jag även Nattloppet i Kalmar.

Vi hälsar Henrik hjärtligt välkommen till Kalmar FF!

Annons