Oavgjort i omstarten

10 juli, 2016 |

Kalmar FF – AIK slutade oavgjort 1-1

Kalmar FF och AIK delade på poängen när Allsvenskan gjorde omstart efter EM-uppehållet.

Det var KFF som började piggast och Rasmus Elm kunde tidigt i matchen göra sitt första mål i årets allsvenskan när han i den tredje minuten lyfter bollen över en utrusande AIK-målvakt till 1-0.

KFF dominerade sedan större delen av den första halvleken därför kändes det som en kalldusch när Stefan Ishizaki snappade upp en boll och prickskjuta in kvitteringen i den 33 minuten.

I den andra halvleken kom AIK mer och mer in in matchen efter att stundtals varit helt uträknade under den första halvleken. KFF kunde då och då stick upp men väl där var avsluten och genombrotten lite väl uddlösa.

Den andra halvleken blir mer av en transportsträcka till slutresultatet då vare sig KFF eller AIK lyckas skrapa ihop några klara målchanser – och såldes slutade också dagens match 1-1 efter två fina mål på Guldfågeln Arena.