Oavgjort i träningspremiären

29 januari, 2011 |

Kalmar FF fick 2-2 mot Åtvidaberg i årets första träningsmatch

I dag var det dubbelpremiär, dels för Kalmar FF som spelade årets första träningsmatch men även för Kalmars nya träningsanläggning Gasten som nu har haft sin första match.

Matchen i sig bjöd inte på några större glädjeämnen utan får nog läggas in i facket ”typiska premiärmatcher”. Åtvidaberg rivstartade och efter dryga 20 minuters spel hade man redan en 2-0 ledning och KFF var i uppförsbacke. Man tog sig dock samman och i den 32:a spelminuten reducerade Abiola Dauda och det tände laget. En bra period följde sedan fram till inbytte Ricardo Santos kvittering i den 55:e minuten. Därefter jämnade spelet ut sig och det oavgjorda slutresultatet får ses som rättvist.

Två nyförvärv fick debutera i dagens match och det var Liridon Leci och Besnik Rustemaj.

Positivt idag var upphämtningen från 2-0 underläge och negativt var att ytterligare tre spelare hamnade på skadelistan när Emin Nouri, Abiola Dauda och Sobralense tvingades utgå på grund av skador.

Matchfakta och Nanne Bergstrands kommentar hittar du här.