Oavgjort mot Mjällby

25 februari, 2012 |

Sebastian Anderssons första mål för Kalmar FF gav 1-1 mot MAIF

Kalmar FF begav sig i morse ner till Asarum för att ta sig an det tredje allsvenska motståndet i årets försäsongsmatcher när Mjällby AIF svarade för motståndet.

Inför matchen fick Nanne Bergstrand plocka bort Daniel Mendes ur den tänkta matchtruppen eftersom Daniel fick feber under natten mot lördagen.

Efter ett mål i vardera halvlek, där Sebastian Andersson premiärmålade för Kalmar FF efter dryga kvarten spelad, slutade dagens match 1-1.

Nanne Bergstrand efter matchen
–  I dag gör vi ingen bra prestation, varken försvarsmässigt eller anfallsmässigt så ur den aspekten är det bra att klara 1-1. Vi saknade alldeles för mycket strukturtänkande i vårt anfallsspel vilket gjorde att Mjällby fick chans att dominera matchen.