Paulus frälste Guldfågeln Arena

23 juni, 2011 |

2-1 mot GAIS gav sjunde utan förlust

Kalmar FF och Paulus Arajuuri bjöd de 7093 åskådarna på Guldfågeln Arena på en underbar start på Midsommarhelgen.

Redan i den åttonde spelminuten kunde Paulus Arajuuri språngnicka in 1-0 och kvällen såg ljus ut. GAIS Mervan Celik släckte dock en del av glädjen när han fem minuter efter pausvilan kvitterade.

Kalmar FF pressade på för ytterligare ett ledningsmål men när klockan började gå upp mot 90 minuter var alla inställda på ett oavgjort resultat. När så Paulus Arajuuri dök upp igen i den 89:e spelminuten och tryckte in 2-1 så höll taket på att lätta från arenan.

Kalmar FF tog i och med dagens seger sin sjätte seger hemma på Guldfågeln Arena och är fortfarande obesegrade.