Säsongens sista medlemspub

25 oktober, 2009 |

Inför tisdagens match mellan Kalmar FF – Malmö FF öppnar Rödvita Rummet klockan 18:00.

Inför tisdagens match mellan Kalmar FF – Malmö FF öppnar Rödvita Rummet klockan 18:00.

Nu på tisdag, 27 oktober, väntar säsongens sista hemmamatch för Kalmar FF när Malmö FF gästar Fredriksskans med matchstart klockan 19:00. Inför matchen hälsas Kalmar FF:s medlemmar välkomna till Rödvita Rummet som är beläget i den gamla sponsorpuben till vänster om huvudentrén. Här träffar vi medlemmar för sista gången i år för att ladda och bygga upp rätt stämning inför matchen samt njuter av en bit mat och dryck till förmånliga medlemspriser.

Rödvita Rummet öppnar en timme innan avspark, klockan 18:00, och medlemspuben kommer även att hålla öppet i halvtidspausen. Glöm inte att ta med ditt medlemskort i Kalmar FF som visas upp i dörren för entré och tänk på att endast kontantbetalning är möjlig i puben. Är du inte medlem i Kalmar FF kan du lösa ditt medlemskap i Rödvita Rummet.

Souvenirförsäljningen i samband med matchen sker från klockan 18:00 i vårt uppställda tält vid huvudentrén. Medlemmar har 20% rabatt på hela sortimentet. Övriga tider går det bra att besöka vårt kansli på Fredriksskans, 08:00-12:00 – 13:00-16:00, eller vår webbshop för att shoppa loss bland mängder med rödvita höst/vinter nyheter.

Kalmar FF hälsar alla medlemmar välkomna för gemensam uppladdning på tisdag!

Annons