Seger mot Helsingborg!

1 augusti, 2015 |

Det var ett initiativrikt Kalmar FF vi fick se i Helsingborg denna fredagkväll där man gick till halvtidsvila med 0-0. Tidigt i andra halvlek fick man se Helsingborg ta ledningen genom Emmanuel Boateng. Glädjen där skulle dock bli kortvarig då Tobias Eriksson snyggt satte kvitteringen några minuter senare. Det stora segerjublet skulle komma i den 82a minuten då Filip Sachpekidis blev stor matchhjälte när han satte 2-1 för Kalmar FF!

Matchfakta hittar du här!

Nu väntar lite vila innan man börjar ladda om inför matchen mot GIF Sundsvall den 10e augusti.