Seger mot Örebro SK

4 maj, 2015 |

Kalmar FF kunde vinna kvällens match på Guldfågeln Arena mot ÖSK med 3-0 (2-0)

Äntligen lossnade målskyttet och Kalmar FF kunde räkna in årets andra trepoängare hemma på Guldfågeln Arena när gästande Örebro fick se sig besegrade med 3-0.

Kalmar FF inledde målskyttet i den 25:e spelminuten när domare Johannesson pekade på straffpunkten och Tobias Eriksson säkert placerade in bollen i mål.

När halvleken nästan var slut kom tvåan genom Marcus Antonsson, som därmed fick nicka in sitt första mål för Kalmar FF, och det var Emin Nouri som svarade för assisten.

I andra halvlek ångade KFF på och med dryga kvarten spelad nådde Viktor Elm högst på Jonathan Rings hörna och fastställde kvällens slutresultat.

Härnäst väntar nu IFK Göteborg hemma på Guldfågeln Arena redan på fredag.