Solheim ordnade segern

4 maj, 2014 |

Det blev en 2-0 seger i dagens match mot Örebro SK

Mats Solheim bjöd både på räddningar och mål vid dagens match hemma på Guldfågeln Arena när Örebro fick se sig besegrade med 2-0 (1-0).

Men det var Måns Söderqvist som inledde målskyttet i den 16:e spelminuten. Tobias Eriksson snodde iskallt bollen för Erik Moberg och serverade Söderqvist som bara hade att sätta bredsidan till.

Andra halvlek vara bara dryga minuten spelad när ÖSK fick en hörna som Patrik Haginge nickade över Cramer men som siste utpost sträckte Mats Solheim ut och kunde nicka undan på mållinjen. Tre minuter senare fick Mats bollen straxt utanför straffområdet och klippte till med yttersidan och bollen gick i en perfekt båge över Oscar Jansson och Kalmar FF var i tvåmålsledning.

Resten av halvleken dominerades av KFF som bjöd på flera fina kombinationer och ett bra spel. ÖSK hade en dubbelhörna med avslut i den 72:a spelminuten och närmre en reducering än så kom man aldrig.

Kalmar FF är nu enda lag i allsvenskan med en intakt förlustnolla och klättrade i och med dagens seger upp på andra plats bara en poäng efter ledande Malmö FF.

Redan nu på lördag är det dags för en ny match på Guldfågeln Arena när IFK Norrköping gästar oss klockan 16:00.