Startelvan mot Ängelholm

12 maj, 2009 |

Kalmar FF spelar idag seriematch i Folksam U21 Södra mot Ängelholms FF. Matchen spelas på Ängelholms IP och startar klockan 18:00.

Kalmar FF spelar idag seriematch i Folksam U21 Södra mot Ängelholms FF. Matchen spelas på Ängelholms IP och startar klockan 18:00.

Efter en stark inledning på säsongen med tre raka segrar blev det lite oväntat förlust senast mot Östers IF på Fredriksskans. Nu väntar säsongens andra bortamatch när laget åker till Skåne för ett mycket intressant möte med Ängelholms FF. Ett hemmalag som precis som Kalmar FF har öppnat säsongen på ett imponerande sätt och Ängelholm är faktiskt ett av två lag i serien som fortfarande är obesegrade. Segern senast borta mot Trelleborgs FF, 1-0, var Ängelholms tredje på lika många matcher och laget parkerar på en andra plats i tabellen.

För Kalmar FF gäller det att snabbt komma tillbaks till vinnarspåret igen. Inför kvällens match talar i alla fall statistiken för det rödvita U21-laget då man vann båda mötena under förra säsongen. Vårmötet i Ängelholm slutade 3-2 och i returmatchen på Fredriksskans blev det klara 4-0. Dagens huvuddomare är Robert Daradic från Helsingborg med Fredrik Klitte och Martin Andersson som assisterande. 

Giles Stille har tagit ut i 16-manna trupp och Kalmar FF ställer upp med följande startelva:

Zlatan Azinovic

Mattias Johansson – Ludvig Öhman – Mikael Eklund – Markus Thorbjörnsson

Marcus Mårtensson – Erik Israelsson – Hampus Bohman – Petter Lennartsson

Leandro Rodrigues – Robin Östlind

Avbytare:
Etrit Berisha
Rasmus Sjöstedt
Joakim Karlsson
Alexander Pettersson
Oskar Cardmo Drott

Hemsidan satsning på U21-laget fortsätter och vi kommer att köra liverapportering från matchen på Ängelholms IP. Vi startar upp klockan 17:45 och för att komma till liverapporteringen klickar du på länken som du hittar nedan. 

Annons