Tipselit: Oavgjort mot FC Trollhättan

4 maj, 2014 |

Kalmar FF U19 spelade i går 1-1 mot FC Trollhättan på Edsboda IP i U19 Allsvenskan.

Kalmar FF U19 spelade i går 1-1 mot FC Trollhättan på Edsboda IP i U19 Allsvenskan.

Trollhättan inledde match bäst och kunde även ta ledningen i den nionde minuten med ett välplacerat skott vid Oscar Johanssons första stolpe.

I den andra halvleken höjde sig KFF betydligt och redan från halvlekens start börjar laget att skapa flera klara målchanser, men det skulle dröja till den 60:e minuten innan kvitteringen kom. Måns Olström nådde högst på en hörna och nickade distinkt in bollen bakom annars så duktige Ali Hasan i Trollhättanmålet.

Efter kvitteringen fortsätter KFF att skapa flera bra målchanser men såväl oskärpa som Trollhättans målvakt stoppade Kalmar från att åka hem med samtliga tre poäng, istället slutade matchen oavgjort 1-1.

Matchfakta hittar ni här

Fredrik Carlén efter matchen
– Vi klarar intet få igång något spel på deras smala och något ojämna gräsmatta, samtidigt som FCT är betydligt mer aggressiva än oss i den första halvleken. Vi spelar upp oss i andra och skapar där tillräckligt med chanser för att vinna matchen – samtidigt kunde vi lika gärna förlorat om de utnyttjat sina chanser i den första. Ett oavgjort resultat var kanske det mest logiska och så här efteråt får vi vara nöjda men en poäng.

Annons