Tung förlust i Göteborg

3 oktober, 2009 |

Kalmar FF förlorade dagens match mot ÖIS med 4-2

Örgryte var i dag det klart hetaste laget på Ullevi och vann i stort sett allt. Kalmar FF hade en bra period i den andra halvleken då man tog tag i spelet och reducerade till 2-1 genom Jimmie Augustsson.

Efter målet låg man på för en kvittering men ÖIS kunde istället utöka sin ledning till 3-1 när Alvaro Santos vände upp och snyggt placerade in bollen bakom Wastå. Matchen hann även med ett 4-1 mål och en snygg reducering till 4-2 av Daniel Sobralense innan det bryskt tog slut på Gamla Ullevi.

Nu väntar ett uppehåll på två veckor innan det är dags att ta sig an GAIS hemma på Fredriksskans.

Matchfakta och Nannes kommentar efter matchen hittar du här.