Tungt kryss mot Bajen

4 juni, 2015 |

Kalmar FF tappade 2-0 ledning mot Hammarby

Kalmar FF inledde kvällens match mot Hammarby med en riktigt bra första halvlek. Redan i den fjärde spelminuten hade Viktor Elm en nick som räddades på mållinjen av en back.

I den 17:e minuten blev Marcus Antonsson nerdragen av Hammarbys målvakt och fick straff. Viktor Elm siktade mot vänstra stolproten men Markström hann ner och tippade till hörna.

I den 29:e minuten kom i alla fall ledningsmålet sedan Antonsson vänt upp och prickat in 1-0 intill högra stolpen.

Halvleken avslutades med två bra chanser när Papa Dioufs skott mot krysset räddades av Markström och Ludvig Öhmans nick prickade ribban.

Andra halvlek var bara fyra minuter spelad när Antonsson utökade till 2-0 på en fin framspelning av Jonathan Ring.

Åtta minuter senare kunde Måns Söderqvist reducera för Hammarby sedan han nickat in en ribbretur. I den 67:e minuten tog sig Antonsson inåt från höger och avslutade med en bra vänster som tog klockrent i högra stolpen innan Linus Hallenius kvitterade för gästerna när klockan stod på 71.55.

Med sex minuter kvar av matchen gjorde Peter Swärdh sitt sista byte och in kom Måns Olström och fick därmed göra sin allsvenska debut.

Matchen slutade 2-2 och matchfakta hittar du här.