U19: Seger mot GAIS

29 april, 2016 |

Kalmar FF:s U19-lage besegrade GAIS på fredagskvällen med 2-0 efter mål av Robin Clason och Gustav Eriksson-Söderström.

Det unga FF-laget studsade tillbaka direkt efter tisdagens förlust mot IFK Göteborg (1-3). På fredagen åkte KFF till Göteborg för att ta sig an GAIS.

Det var Kalmar FF som från start var det bättre läget och innan domaren blåst av den första halvleken hade KFF skaffat sig en två målsledningen när man gick till pausvila med 2-0.

I inledningen på den andra halvleken hade KFF flera bra chanser att öka på sin ledning men istället för ett tredje mål fick Ylli Podrimcaku sitt andra gula kort och blev utvisad. Med en man kort i drygt en halvtimma fick KFF ägna sig åt att försöka hålla rent framför Casper Bjölin i KFF-målet vilket man också lyckades med.

Kalmar FF vinner matchen med 2-0 efter mål av Robin Clason och Gustav Eriksson-Söderström.

Ola Petersson efter matchen
– Vi vinner klart rättvist då vi var närmare 4-0 än vad GAIS var nära en reducering detta tilltrotts en man kort sista halvtimman. Jämfört med matchen mot Blåvitt kom vi idag upp i en bättre nivå och även om vår prestation kan bli bättre så är jag stolt över vad killarna presterade idag.