U21: Seger mot Helsingborg

12 juli, 2016 |

Kalmar FF besegrade under måndagen Helsingborgs IF med 1-0 efter att Svante Ingelsson gjort matchens enda mål i början av den första halvleken.

Efter Svante Ingelssons ledningsmål i den åttonde matchminuten saknades det både kyla och precision framför HIF-målet. KFF var det bättre laget matchen igenom och borde kanske med sitt stora bollinnehav vunnit med större siffror men det unga U21-laget fick nöja sig med en 1-0 seger.

Henrik Rydström efter matchen

– Vi gör en okej match och vinner klart rättvist, däremot tycker jag att vi ska göra fler mål då vi är lite väl omständiga när vi ska avsluta våra anfall.