U21 slog Helsingborg i semin

1 november, 2010 |

Klart för final på Fredriksskans

Kalmar FF U21 kunde ikväll besegra Helsingborgs IF med 2-1 och är nu klara för final. Segern kom efter ett mål i vardera halvlek där Marcel Sacramento svarade för det första när han i den 19:e minuten gav Kalmar FF ledningen.

I den andra halvlek stod det och vägde men Måns Söderqvist satte spiken i kistan i den 83:e minuten. Helsingborg fick putsa till slutsiffrorna efter att Erik Wahlstedt nickat in 2-1 på en hörna i den 90:e minuten.

Kalmar FF kommer nu att möta BK Häcken i finalen och den matchen kommer att spelas på Fredriksskans men datumet är ännu inte klart.

Matchfakta från kvällens semifinal hittar du här.