U21: Truppen mot Landskrona BoIS

28 juni, 2011 |

Under onsdagen väntar ny hemmamatch i Folksam U21 Södra

Under måndagen spelas omgång 10 av Folksam U21 Södra och för Kalmar FF väntar hemmamatch mot Landskrona BoIS. Avspark klockan 17:00 på Fredriksskans b-plan och U21-coachen Lasse Johansson har tagit ut 15 spelare och presenterad följande matchtrupp.

Under onsdagen väntar ny hemmamatch i Folksam U21 Södra

Under måndagen spelas omgång 10 av Folksam U21 Södra och för Kalmar FF väntar hemmamatch mot Landskrona BoIS. Avspark klockan 17:00 på Fredriksskans b-plan och U21-coachen Lasse Johansson har tagit ut 15 spelare och presenterad följande matchtrupp.

Truppen mot Landskrona BoIS
Zlatan Azinovic (mv)
Rasmus Sjöstedt
Ludvig Öhman
Liridon Leci
Alban Dragusha
Hampus Bohman
Johan Bertilsson
Måns Söderqvist
Besnik Rustemaj
Mathias Jung
Max Axelsson
Christopher Christensson
Erik Hoang
Oskar Cardmo Drott
Melker Hallberg

Seriespelet i Folksam U21 Södra rullar vidare och imorgon väntar ny hemmamatch när Landskrona BoIS kommer på besök. Kalmar FF kliver in till matchen med gott självförtronde efter tre raka segrar. KFF är tabelltvåa på 18 poäng efter åtta spelade omgångar och jagar serieledarna Helsingborgs IF som har skrapat ihop 19 poäng.

Det är en väntat trupp som U21-coachen Lasse Johansson har avviserat inför matchen. Glädjande är att mittbacken Alban Dragusha är tillbaka efter en tids skada (sports hernia). Däremot är målvakten Sebastian Feddersen inte spelklar efter sin hjärnskakning och det innebär att Lasse Johansson endast tar med Zlatan Azinovic i truppen.

Morgondagens gäster Landskrona BoIS har haft en tung vårsäsong och parkerar näst sist i tabellen med sju inspelade poäng. Efter fyra raka förluster tog man i den senaste omgången en efterlängtad seger när man bortabesegrade Halmstads BK med 3-2. Det var också säsongen första seger på bortaplan på fyra tidigare försök.

Kalmar FF har inför mötet med skåningarna spelat fem hemmamatcher. På dessa har det blivit fyra segrar och en förlust och det är man bäst på av alla lag i serien. Den enda förlusten hitills kom för övrigt mot Mjällby AIF på Fredriksskans dit även morgondagens match har flyttats till.

KFF har de senaste säsongerna haft det ganska lätt mot Landskrona BoIS. Laget har fyra segrar, en oavgjord och en förlust på de sex senaste möterna och får ikläda sig rollen som stora favoriter inför säsongens första drabbning. Ett varningens finger bör dock höjas inför matchen då skåningarna tog fyra av sex möjliga poäng förra året.  

U21-coachen Lasse Johansson inför matchen:
– Skönt att Alban är tillbaka från skada och det kan behöver med tanke på att vi den senaste tiden har drabbats av skador på just mittbackar. Annars var det ett tag sedan vi spelade match med U21-laget så alla spelarna behöver komma upp i matchtempo igen.  

Matchen döms av Pierre Crambé från Karlskrona med Ola Engfeldt, Färjestaden och Bengt Andersson från Kalmar som assisterande.

Som vanligt när U21-laget spelar hemmamatch är det fri entré och Kalmar FF hälsar alla välkomna till matchen!

Annons