Oavgjort mot Häcken

23 maj, 2010 |

Kalmar FF fick 1-1 på Rambergsvallen och är därmed fortsatt obesegrade på bortaplan

Häcken var det lag som hade spelet och skapade flest chanser i första halvlek. Trots det så var det Kalmar FF som tog ledningen i den 26:e minuten sedan Abiola Dauda serverat Daniel Sobralense med en briljant klack till brassen som avslutade intill bortre stolproten.

Häcken kunde dock kvittera fyra minuter senare då Jonas Henriksson slog in en straff. Etrit gick åt rätt håll men bollen var för hög och Etrit nådde inte ända fram.

I andra halvlek spelade KFF upp sig och skapade flera chanser men bollen ville inte in och en poäng på Rambergsvallen gör att Kalmar FF nu är obesegrade sedan den 19 april.

Den Röd-Vita klack som fanns på Rambergsvallen svarade för årets starkaste insats och förgyllde matchen för både spelare och publik, ett stort tack till er som fanns på plats!

Nu startar det nästan två månader långa uppehållet för VM men Kalmar FF kommer att spela en del matcher under vilan. Vi har åttondelsfinalen i Svenska Cupen mot IFK Göteborg som ännu inte fått någon speldag. Vi går in i Europa League den 1 juli med retur den 8 juli, här vet vi vilken match som blir hemma samt mot vilket motstånd den 21 juni då omgången lottas. Vi kommer även att möta Mjällby i en träningsmatch den 23 juni i Ronneby.