18-mannatruppen till morgondagens match!

29 oktober, 2016 |

Imorgon(söndag) tar Kalmar FF emot GIF Sundsvall på Guldfågeln Arena. Peter Swärdh har tagit ut en 18-mannatrupp till matchen. 

Imorgon(söndag) tar Kalmar FF emot GIF Sundsvall på Guldfågeln Arena. Peter Swärdh har tagit ut en 18-mannatrupp till matchen. 

Tankar inför matchen!

Mahmoud Eid
– Efter den senaste förlustmatchen så är det viktigt att vi går in till den här matchen med en annan attityd, där det finns en vilja att avsluta snyggt inför säsongens sista hemmamatch inför vår fantastiska publik. Detta är en match som vi vill vinna samt spela den fina fotbollen vi vill och kan spela. 

Henrik Rydström
– Vi är väldigt besvikna på det vi visade upp i onsdags. Det är alltid trist för publikens skull när vi presterar så dåligt. Det smärtar alltid lite extra för oss då. Detta försöker vi vända till någon form av revanschlust inför söndagens match. Vi tycker själva att vi löpte för lite och för sällan. Det måste vara vårt fokus inför matchen: Löpa mer och oftare! 

Markus Thorbjörnsson
– Jag ser det som en oerhört viktig match på söndag. Dels för att vi vill avsluta snyggt inför hemmapubliken. Men även för att slå tillbaka efter den bedrövliga insatsen senast mot Gefle IF. Vi vet vad vi kan och kommer kriga för att få ut maximalt på söndag. Dessutom finns det en stor hunger i truppen att klättra ytterligare placeringar. Vi hoppas att så många som möjligt tar sig till matchen på Guldfågeln Arena på söndag och hejar fram oss till 3 poäng!


18-mannatruppen till matchen!

Målvakter

1. Ole Söderberg
32. Lucas Hägg-Johansson

Försvarare 
13. Emin Nouri
4. Marko Biskupovic
23. Viktor Elm
3. Sebastian Starke-Hedlund
2. Marcus Thorbjörnsson
21. Anton Maikkula

Mittfältare
10. Tobias Eriksson
22. Svante Ingelsson
7. Ismael
11. Jonathan Ring
29. Romario
24. Filip Sachpekidis
34. Herman Hallberg
18. Mahmoud Eid

Anfallare
9. Måns Söderqvist
19. Henri Anier

 

Annons