90 minuter för Berisha mot Kamerun

14 november, 2012 |

Fem Kalmar FF-spelare var igång med landslagsspel under onsdagen

Måns Söderqvist, Etrit Berisha, Papa Diouf, Khadim N´Diaye och Jonathan McDonald var samtliga igång med landslagsspel under onsdagen. Här följer en kort sammanfattning från dagens matcher.

Etrit Berisha spelade hela matchen när Albanienställdes mot Kamerun i en träningslandskamp i schweiziska Geneve. Matchen slutade 0-0 och enligt rapporterna så gjorde Etrit Berisha en stabil insats mellan stolparna.

Det var för övrigt Berishas andra match i rad från start och han höll nollan även i senaste VM-kvalmatchen mot Slovenien.

Måns Söderqvist gjorde debut i U21-landslaget som spelade oavgjort, 1-1 mot Tjeckien i Prag. Söderqvist fick inleda matchen på bänken och byttes in i den i den 61:a minuten.

Tjeckien gjorde 1-0 i början på den andra halvleken och Sveriges kvittering kom i den 81:a minuten genom Branimir Hrgota, till vardgs i tyska Borussia Mönchengladbach.

Jonathan McDonald fick inleda på bänken när Costa Rica mötte Bolivia i en träningslandskamp på bortaplan. Matchen slutade 1-1 efter en sen kvittering av hemmalaget. McDonald byttes in i den 51:e minuten och matchbilder hittar du här.

Papa Diouf och målvakten Khadim N´Diaye, som har haft korttidskontrakt med KFF under hösten, fanns båda med i matchtruppen när Senegal spelade 1-1 mot Niger på bortaplan. Khadim satt hela matchen på bänken medan Papa Diouf fick hoppa in i början på den andra halvleken.Matchen spelades i Niamey.