90 minuter för Sachpekidis mot Norge

18 september, 2012 |

Filip Sachpekidis spelade hela matchen när P15/97-landslaget besegrade Norge med 2-1

Kalmar FF:s Filip Sachpekidis, till vardags i tipselittruppen, är iväg på landslagsuppdrag med P15/97-landslaget. Under lägret väntar två stycken träningslandskamper mot Norge på hemmaplan.

Under tisdagskvällen spelades det första mötet i Ockelbo och det blev svensk seger med 2-1.

Filip Sachpekidis spelades hela matchen inför 450 åskådare på Ockelbo IP, där Sverige gick till pausvila med en 2-0-ledning efter mål av Anton Maikkula och Erik Andersson.

Norge reducerade i den 51:e minuten men närmare än så kom laget inte och Sverige kunde ta sin tredje raka seger på lika många matcher.

Ny match lagen emellan på Kastvallen i Gävle på torsdag klockan 13.30.