Åbro Bryggeri blir huvudsponsor till Kalmar FF

25 februari, 2014 |

Två Småländska stoltheter ingår nytt samarbete

Nu slår Åbro Bryggeri ytterligare ett slag för svensk fotboll genom att bli huvudsponsor till Kalmar FF och officiell dryckesleverantör till lagets hemmaarena Guldfågeln Arena.

Två Småländska stoltheter ingår nytt samarbete

Nu slår Åbro Bryggeri ytterligare ett slag för svensk fotboll genom att bli huvudsponsor till Kalmar FF och officiell dryckesleverantör till lagets hemmaarena Guldfågeln Arena.

Kalmar FF är en ideell förening etablerad 1910. Genom åren har Kalmar FF blivit regionens starkaste varumärke. Tillsammans med Ölandsbron och Kalmar Slott har föreningen satt residensstaden Kalmar på kartan. Sedan återkomsten till Allsvenskan 2004 har Kalmar FF sportsligt sett varit ett av de mest framgångsrika laget i Allsvenskan och 2008 stod föreningen som svenska mästare för första gången.

Som ännu ett led i Åbro Bryggeris stora engagemang inom svensk fotboll inleds nu ett samarbete med Kalmar FF. Syftet är att förstärka bryggeriets varumärke, öka försäljningen och utveckla kommunikationen samt interaktionen med supporters, medlemmar, publik och sponsorer.

– I och med det nya samarbetet slår vi på Åbro ytterligare ett slag för svensk fotboll. Som fotbollsfantaster och smålänningar känner vi en stark gemenskap med den småländska styrkan Kalmar FF.

Kalmar FF:s hemmaarena Guldfågeln Arena erbjuder möjlighet att se fotboll på bästa sätt från alla platser. Samtliga 12 000 platser har full sikt mot planen och utformningen av arenan skapar en tät atmosfär och härlig stämning under matcherna. Som huvudleverantör till Kalmar FF kommer Åbros varumärke att exponeras tydligt vid entréer, läktare och arenan. Åbro Bryggeri blir i och med det nya samarbetet även officiell dryckesleverantör inom maltdrycker och cider till Guldfågeln Arena.

– Vi på Kalmar FF är stolta över att samarbeta med Åbro, som precis som vi är ett av Smålands starkaste varumärken. Dessutom delar vi ett brinnande intresse för fotboll, vilket kan göra ett framtida samarbete extra givande, säger Per Rosenqvist, marknadschef på Kalmar FF.

För mer information, kontakta:
Henrik Dunge, VD Åbro Bryggeri
Telefon: 070-557 08 17
Mail: henrik.dunge@abro.se

Per Rosenqvist, Marknadschef, Kalmar FF
Telefon: 070-629 43 40
Mail: per.rosenqvist@kalmarff.se

Annons