Adrian Edqvist förlänger kontraktet

16 september, 2017 |

Mittfältaren Adrian Edqvist kom till Kalmar FF inför denna säsongen. Idag blev det klart att han förlänger sitt avtal med föreningen ytterligare. Det nya kontraktet gäller till och med säsongen 2020.

Adrian Edqvist
– Det känns riktigt att fortsätta karriären i Kalmar FF. Det har varit målsättningen hela tiden sen jag kom hit att få till ett längre avtal med föreningen. Nu ser jag fram emot att utvecklas ytterligare. Jag vill verkligen visa att jag har förtjänat platsen i A-truppen!

Mittfältaren Adrian Edqvist kom till Kalmar FF inför denna säsongen. Idag blev det klart att han förlänger sitt avtal med föreningen ytterligare. Det nya kontraktet gäller till och med säsongen 2020.

Adrian Edqvist
– Det känns riktigt att fortsätta karriären i Kalmar FF. Det har varit målsättningen hela tiden sen jag kom hit att få till ett längre avtal med föreningen. Nu ser jag fram emot att utvecklas ytterligare. Jag vill verkligen visa att jag har förtjänat platsen i A-truppen!

Thomas Andersson-Borstam
– Adrian har visat framfötterna under sitt första år i Kalmar. Han har hunnit med att göra debut i Allsvenskan och göra bra ifrån sig i Svenska Cupen för A-laget. Han presterar även bra i sitt matchande i U19 och U21. Vi är glada att vi trivs tillsammans och har kommit överens om ett framtida samarbete som kommer fortlöpa de närmaste tre åren. Adrian har härliga spetskvalitér i sin snabbhet och målfarlighet som blir spännande att följa i Kalmar FF:s tröja framöver. 

Annons