Adrian Edqvist lämnar Kalmar FF

17 december, 2020 | Nyhet

Idag blev det klart att det inte blir någon fortsättning för Adrian Edqvist i Kalmar FF efter att hans avtal löper ut vid årsskiftet.

Adrian Edqvist kom till Kalmar FF från Malmö FF:s akademi i januari 2017. Efter fina insatser under våren fick han göra allsvensk debut den 24 april när Kalmar FF mötte IK Sirius. I mars 2019 lånades han sedan ut till samarbetsklubben Oskarshamns AIK som gjorde honom tillgänglig för båda klubbarna under säsongen. I juli lånades han sedan ut på nytt till den holländska klubben Go Ahead Eagles där det blev totalt tjugo matcher och två mål.

I somras kom han tillbaka till Kalmar FF med målsättningen att åka tillbaka till Holland under hösten. Av olika skäl blev det inte så vilket gjorde att han blev kvar i truppen under höstsäsongen. Han krigade på trots begränsad speltid och fick sedan möjligheten att starta mot Asarum i Svenska Cupen. Det blev sedan starten på en fin höstsäsong i Kalmar FF som avslutades med att föreningen klarade det allsvenska kontraktet på Guldfågeln Arena.

Vi tackar Adrian för hans insatser i den rödvita tröjan och önskar honom lycka till framöver!

Annons