Adrian Edqvist lånas ut till Go Ahead Eagles

12 juli, 2019 | Okategoriserade

Kalmar FF och holländska klubben Go Ahead Eagles har idag kommit överens om ett låneavtal för Adrian Edqvist. Han har idag genomgått en läkarundersökning på plats i Holland och låneavtalet gäller fram till den 30 juni 2020, där det finns en fastställd option ifall de vill köpa loss honom. 

Jesper Norberg, tillförordnad sportchef
– Roligt för Adrian att få chansen utomlands i en liga som passar hans spelstil. Det ska bli spännande att följa honom under året. Bra också att våra unga spelare går vidare ut i Europa och igen ett kvitto på arbetet vi lägger ner i vår akademi. Vi har haft en jättebra dialog med klubben och Adrians representanter och alla inblandade är nöjda. Nu är det upp till Adrian att visa sina fotboll där nere.

Adrian Edqvist
– Det känns som en stor chans för mig att få ta klivet ut i Europa och sätta mig själv på kartan. Jag trivs verkligen jättebra i Kalmar men nu kom denna chansen och det kändes rätt för mig att ta den. Det är en offensiv liga med ett offensivt lag som satsar på att gå upp direkt. Känslan är att fotbollen kommer passa mig väldigt bra där jag kommer konkurrera om en plats längst fram i formationen 4-3-3. 

Annons