”Alla jobbar stenhårt tillsammans för att lösa det här”

18 oktober, 2020 | Nyhet

Eftermiddagens match mot IF Elfsborg slutade med förlust och det var en besviken Ole Söderberg efter slutsignalen.

– De är snäppet starkare än oss i första halvlek och tyvärr gör vi en hel del misstag vilket straffar sig på den här nivån. I andra halvlek höjer vi oss och kommer ut som ett bättre lag. Sen är det tungt när straffmålet kommer efter kvarten spelad. Då blir uppförsbacken brantare men vi pushade varandra hela vägen och gruppen hade en tro på det. Jag tycker vi avslutar på ett helt ok sätt och det är väl någonting vi får ta med oss framåt, säger Ole Söderberg.

Efter 2-0 i paus fanns det en hel del att diskutera i KFF-lägret och laget pushade varandra för att komma ut starkare till den andra halvleken.

– Vi snackade om att vi skulle steppa upp alla nivåer i vårt spel, hota mer med vårt presspel och tro på att vi kan vända på det. Jag känner att vi gick ut till den andra halvleken och gjorde det vi pratade om. Men tyvärr är inte insatsen tillräckligt bra idag som helhet.

Härnäst för Kalmar FF väntar Falkenbergs FF på Guldfågeln Arena. En match som spelas nu på söndag.

– Vi måste fortsätta tro på det vi håller på med och ha ett stort fokus i alla delar vi tar oss an. Alla jobbar stenhårt tillsammans för att lösa det här! Vi får ta med oss delar av den andra halvleken idag och glömma det vi visade upp under den första.

Annons