Andersson tvåmålsskytt mot OAIK

10 juni, 2012 |

Kalmar FF hade inga som helst problem med att besegra 90-årsfirande Oskarshamns AIK

Under söndagseftermiddagen var Kalmar FF på besök i Oskarshamn för en jubileumsmatch mot division 2-laget Oskarshamns AIK som i år firar 90 år som klubb. Matchen spelades på Arena Oskarshamn och lockade drygt 700 åskådare. Kalmar FF vann med klara 6-1, efter 3-0 i halvtid.

Nanne Bergstrand mönstrade två olika startelvor, en i varje halvlek, och efter första 45 minuterna stod det 0-3 på ljustavlan. När domaren Woriya Dodkanlou från Nybro blåste för full tid stod det 1-6.

Sebastian Andersson blev tvåmålsskytt när han ordnade 2-0 och 3-0 i första halvlek. Övriga mål gjordes av Tobias Eriksson (1-0), Papa Diouf (4-0), Abiola Dauda (5-0) och Erik Israelsson (6-0). Tröstmålade för Oskarshamn gjorde Roberto Secka på övertid.