Andra segern hemma på Gasten

10 februari, 2015 |

Kalmar FF vann dagens träningsmatch mot Mjällby med 2-1 (1-0)

Kalmar FF inledde dagens träningsmatch mot Mjällby AIf i ett rasande tempo. Redan i den andra spelminuten kunde Romario nicka in 1-0 och spelet höll i sig under de första 30 minuterna innan Mjällby kom in i matchen.

Därefter var det MAIF som tog kommandot under sista delen av första halvlek och Kalmar FF ställde om i en och annan kontring.

Andra halvlek inleddes som den andra avslutades och efter knappa kvarten spelad hade Mjällby kvitterat. Kalmar FF tog dock tag i spelet omgående och minuterna senare var ledningen återtagen sedan Marcus Antonsson rullat in 2-1.

Resultatet stod sig halvleken ut och Kalmar FF kunde ta andra segern hemma på Gasten.