Arajuuri hoppade in för Finland

12 september, 2012 |

Paulus Arajuuri byttes in den 60:e minuten när Finland besegrade Tjeckien med 1-0 på bortaplan

Kalmar FF:s Paulus Arajuuri är iväg på landslagsuppdrag med det finska A-landslaget. På tisdagskvällen spelade laget en vänskapslandskamp mot Tjeckien på bortaplan i Teplice.

Matchen slutade med finsk seger 1-0 efter mål av Teemu Pukki i slutet av den första halvleken.

Paulus Arajuuri fick inleda matchen på bänken, men byttes in i den 60:e minuten när han ersatte Niklas Moisander i det finska mittförsvaret.

Den finska segern var högst meriterade då Tjeckien spelade kvartsfinal under sommarens EM-slutspel.

Etrit Berisha fanns med i matchtruppen för Albanien som VM-kvalade mot Schwiez på bortaplan. Matchen slutade 2-0 till hemmalaget och Berisha satt hela matchen på bänken. Samir Ujkan, till vardags i Novara i Serie A, vaktade Albaniens mål.