Arajuuri på bänken i VM-kvalet

12 oktober, 2012 |

Paulus Arajuuri satt på bänken hela matchen när Finland fick 1-1 mot Georgien i VM-kvalet

Kalmar FF:s försvarsspelare Paulus Arajuuri satt på bänken hela matchen när Finland på fredagen spelade oavgjort 1-1 mot Georgien i VM-kvalet.

Efter en mållös första halvlek på Olympiastadion i Helsingfors tog Georgoen ledningen i den 56:e minuten genom Guram Kashia.

Finland svarade tämligen omgående när Kasper Hämläinen, till vardags i Djurgårdens IF, sex minuter senare fixade ordnade kvitteringen. I det läget spelade hemmalaget med tio man efter att Aleksei Eremenko dragit på sig två gula kort och således blivit utvisad.

Finland ligger näst sist i sin VM-kval grupp med en poäng efter två spelade matcher.