Avtackning för Viktor Elm på onsdag!

25 oktober, 2021 | Nyhet

Nu på onsdag när Kalmar FF tar emot Varbergs BoIS är det dags, tillsammans med er, att ge Viktor Elm den avtackning han förtjänar. Köp dina biljetter till matchen via denna länken!

Inför säsongen 2006 värvades Viktor Elm till Kalmar FF då han anslöt från Falkenbergs FF. Under sin debutsäsong stod han för fem mål och var en start bidragande orsak till att laget placerade sig på en femteplats i tabellen. Succén fortsatte och första säsongen följdes upp av ytterligare fyra allsvenska mål under 2007 och en andraplats i tabellen. 2008 kom sedan det definitiva genombrottet när han stod för femton allsvenska mål och var starkt bidragande till att det allsvenska guldet hamnade i Kalmar. Samma år blev han även utnämnd till årets mittfältare i Sverige och blev uttagen till det svenska landslaget.

Under hösten 2008 belönades han med ett proffskontrakt utomlands i holländska SC Heereenveen och lämnade Kalmar FF i januari 2009. Efter mer än sex år utomlands, där han även representerat AZ Alkmaar, blev det klart med en comeback till Kalmar FF, med ett fyraårskontrakt, den 30 mars 2015.

Under Viktors tid i Kalmar FF har han varit med och vunnit Allsvenskan 2008 och Svenska Cupen 2007. Totalt har det hittills blivit 316 matcher i Kalmar FF-tröjan, därav 227 i allsvenskan. På dessa matcher har han stått för 40 allsvenska mål vilket han är tvåa med, genom tiderna, efter Johnny Erlandsson på 61.


Annons