Axel Lindahl lånas ut till BK Häcken

15 mars, 2024 | Nyhet

Kalmar FF:s ytterback Axel Lindahl lånas ut till BK Häcken. Låneperioden börjar gälla omgående och löper fram till den 2 juli. 

Jörgen Petersson, Sportchef Kalmar FF
– Axels nuvarande avtal går ut i december 2024 och han hade under fjolåret en tuff konkurrens med både Johan och Arash på hösten. Axel och jag har över tid haft en dialog om hans situation, och när nu möjligheten med BK Häcken dök upp, så känner vi båda att det är en bra lösning i nuläget. Vi har accepterat ett lån fram till sommaren, och vi hoppas och tror att han kommer att få en bra vårsäsong där, och önskar ett stort lycka till. Han ansluter till BK Häcken omgående.

Axel Lindahl
– Det är så klart blandade känslor då jag känner en väldigt stor kärlek till Kalmar och trivs väldigt bra här. Men detta är ett sportsligt steg jag inte kan tacka nej till i dagsläget. Jag tror att min spelstil kommer passa väl in i Häckens sätt att spela. 

Annons