Besked om Mahmoud Eids skada

31 januari, 2017 |

Under gårdagens träningsmatch mot Odds BK fick mittfältaren Mahmoud Eid kliva av i slutet av den första halvleken med känningar i baksida lår. Exakt hur allvarlig skadan är finns det inga besked om för tillfället. Kalmar FF försöker nu jaga rätt på en tid för magnetröntgen i Spanien för att se exakt hur allvarlig skadan är. 

– Förmodligen är det bara en lättare bristning. Det högg till i baksida lår och det var nog tur att jag klev av i det läget jag gjorde. Hade jag fortsatt spela hade det nog kunnat blivit ännu värre, säger Mahmoud Eid. 

Under gårdagens träningsmatch mot Odds BK fick mittfältaren Mahmoud Eid kliva av i slutet av den första halvleken med känningar i baksida lår. Exakt hur allvarlig skadan är finns det inga besked om för tillfället. Kalmar FF försöker nu jaga rätt på en tid för magnetröntgen i Spanien för att se exakt hur allvarlig skadan är. 

– Förmodligen är det bara en lättare bristning. Det högg till i baksida lår och det var nog tur att jag klev av i det läget jag gjorde. Hade jag fortsatt spela hade det nog kunnat blivit ännu värre, säger Mahmoud Eid. 

Annons