Biljettsläpp till landskamp på torsdag

1 juni, 2021 | Nyhet

500 i publiken tillåts vid damlandslagets två kommande landskamper i Kalmar – mot Norge den 10 juni och mot Australien den 15 juni. Biljettsläpp till båda matcherna sker klockan 14.00 på torsdag den 3 juni.
– Det känns riktigt roligt att få spela landskamper inför publik igen, säger förbundskapten Peter Gerhardsson.

Tidigare under dagen släppte förbundskapten Peter Gerhardsson truppen till de två kommande landskamperna i Kalmar. På torsdag väntar nu nästa ”släpp” och då handlar det i stället om biljetter.

Vid matcherna på Guldfågeln Arena kommer 500 personer tillåtas på läktaren och biljetterna till matcherna mot Norge och Australien släpps klockan 14.00 på torsdag den 3 juni. Först till kvarn gäller för de 500 biljetterna till respektive match. Biljetterna kommer säljas via Kalmar FF:s biljettsystem och länkar kommer komma upp på kalmarff.se och svenskfotboll.se under torsdagsförmiddagen.

– Det här är såklart en positiv nyhet och både vi ledare och alla spelare har saknat att ha våra supportrar på läktarna. Det känns riktigt roligt att få spela landskamper inför publik igen, säger förbundskapten Peter Gerhardsson.

Annons