Bjerkebo lånas ut till Skövde AIK

30 juni, 2023 | Nyhet

Isak Bjerkebo lånas ut till Skövde AIK i Superettan i ett föreningsutvecklande samarbete, vilket innebär att han kan representera båda föreningarna. Isak ansluter till Skövde AIK omedelbart. 

Isak Bjerkebo
– Det känns som en bra lösning där jag får möjlighet till värdefull speltid under hösten. Jag ser fram emot att bidra med mina kvalitéer till Skövde AIK och ta ytterligare kliv i min utveckling som fotbollsspelare. Vill även passa på att önska Kalmar FF ett stort lycka till under höstsäsongen i Allsvenskan och det kommande europaspelet. 

Jörgen Petersson, Sportchef Kalmar FF
– Skövde AIK har under en tid visat stort intresse för att låna in Isak Bjerkebo till höstsäsongen. Det ligger i vårt ansvar att se till att spelaren får möjlighet att utvecklas vidare och ta steg framåt i sin utveckling. I den åldern Isak befinner sig i är det viktigt med speltid. Därför känner vi att detta är en bra lösning för alla tre parter. 

Henrik Jensen, Huvudtränare Kalmar FF
– Detta är en bra möjlighet till mer speltid under hösten och det kommer stärka hans fortsatta utveckling som fotbollsspelare. Vi tror mycket på Isak och det ska bli spännande att följa honom i Skövde AIK under höstsäsongen.

Annons