Bra start i Gothia Cup för KFF U17/U15

18 juli, 2022 | Nyhet

Det blev en bra start på Gothia Cup för Kalmar FF U17 och U15 idag.

Kalmar FF U17 vann sin första match mot Riga FC. Första halvlek slutade 0-0 men sex minuter in i den andra halvleken gjorde Danilo Ireflod det avgörande målet, fint framspelad av Liam Prica. I morgon väntar ny match mot Landskrona BoIS som idag slog Örgryte IS med 2-1.

Även Kalmar FF:s U15-lag vann sin första match med betydligt större siffror, hela 7-1 mot Falkenbergs FF. Efter en tveksam första halvlek och 1-1 i paus lossnade målskyttet i den andra halvleken för Kalmar FF och gjorde då hela sex mål. Målen gjordes av: Charlie Rosenqvist (3), Fabian Björklund (2), Alem Talundzic (1) och Rami Chahrour (1). I morgon väntar ny match för U15-laget. Då ställs man mot Örebro SK som idag vann sin match mot Hammarby med 1-0.