Casper Andersson tar steget upp i A-truppen

25 februari, 2022 | Nyhet

Målvakten Casper Andersson tar steget upp i A-truppen och har idag skrivit på ett treårsavtal med Kalmar FF.

Casper Andersson
– Jag är stolt och glad. Detta är något man kämpat för länge och äntligen kan jag ta nästa kliv. Jag har blivit bra omhändertagen sedan jag kom till Kalmar FF och de ger mig förutsättningarna för att lyckas och växa som målvakt. Det var en självklarhet att vara kvar här. Jag är fortfarande ung och har mycket att lära. Därför känns det väldigt bra att kunna träna med Donald, Ricardo och Jakob varje dag i träning. De är viktiga mentorer med stor erfarenhet som jag kommer kunna lära mig mycket av.


Jörgen Petersson
– Casper har sedan han kom hit tagit stora steg framåt som målvakt. Han har redan visat att han hävdar sig på seniornivå då han deltagit kontinuerligt med A-laget under en längre period. 

– Med tanke på hans låga ålder är det viktigt att vi som förening tar ansvar och stöttar upp för att skolan också fungerar vid sidan av. Där känns det väldigt tryggt med Jens Nilsson som länk och vi känner att stöttningen från skolan fungerar väldigt bra.

– Casper tar nu steget upp i A-truppen och kompletterar Jakob och Ricardo i vår målvaktsbesättning. 

Casper Andersson
Annons