Chima Akas klar för Kalmar FF!

16 januari, 2018 |

Idag blev det klart att 23-årige vänsterbacken Chima Akas ansluter till Kalmar FF. Han har under senaste tiden provtränat med laget och parterna är nu överens om ett avtal. 

Chima Akas
– Det varit min målsättning sedan jag kom hit att skriva kontrakt med föreningen. Därför känns det skönt att det äntligen är klart. Jag ser mig själv som en snabb vänsterfotad spelare som helst spelar till vänster i backlinjen. Jag har även bra kvalitéer som bollvinnare och besitter en fin fot vid fasta situationer.

Idag blev det klart att 23-årige vänsterbacken Chima Akas ansluter till Kalmar FF. Han har under senaste tiden provtränat med laget och parterna är nu överens om ett avtal. 

Chima Akas
– Det varit min målsättning sedan jag kom hit att skriva kontrakt med föreningen. Därför känns det skönt att det äntligen är klart. Jag ser mig själv som en snabb vänsterfotad spelare som helst spelar till vänster i backlinjen. Jag har även bra kvalitéer som bollvinnare och besitter en fin fot vid fasta situationer.

Hjärtligt välkommen till Kalmar FF, Chima Akas!

Annons