Cramer höll nollan igen

21 september, 2013 |

Kalmar FF spelade 0-0 mot Gefle hemma på Guldfågeln Arena

Det brukar vara tillknäppta tillställningar när Kalmar FF möter Gefle IF och så var även dagens match på Guldfågeln Arena.

Under första halvlek hade Kalmar FF spelet mellan de båda målområdena men framför mål var det svårare att komma fram till direkta lägen.

Det blev totalt tre avslut på mål för KFF under första halvan av matchen och det var McDonald, Ismael och Emin Nouri som fick bollen på mål. Gefle å sin sida mäktade med två avslut på mål där inget satte Cramer på något större prov.

Under andra halvlek var det bara Kalmar FF som ökade på statistiken över skott på mål. I den 61:a minuten drev Romario in från höger och fick på ett skott som styrdes av en back och gick mot bortre gaveln. Hugosson i geflemålet hann dock ner och lyckades även hålla bollen utan att lämna retur.

Gefle hade en bra period runt minut 76-78 då Jakob Orlov kom fram i två bra lägen. Det första täcktes ut av Ludvig Öhman till en resultatlös hörna och på det andra avslutet missbedömde Orlov och bollen seglade straxt utanför bortre krysset.

Kalmar FF hade dock halvlekens bästa chanser att avgöra och dessa kom på stopptid. Först var det Ismael som fick på en bra nick på ett inlägg från höger men Hugosson lyckades tippa bollen i stolpen. Andra chansen kom i den 93:e minuten när Erik Israelsson, som gjorde comeback idag efter sin långa skadeperiod, fick på ett bra skott som tog i ribban.

Matchen slutade 0-0 och nu återstår bara att ladda om snabbt för redan på tisdag är det dags för Smålandsderby i Växjö.

Matchfakta från dagens match hittar du här.