Crona förlänger avtalet

30 september, 2020 | Nyhet

Under säsongen 2020 har han fått göra sitt första allsvenska mål och även debutera i U21-landslaget. Nu står det klart att anfallaren Edvin Crona förlänger och skriver på ett flerårskontrakt med Kalmar FF.

Edvin Crona
– Det känns väldigt bra att ha förlängt kontraktet. Jag känner att Kalmar FF har en stark tro på mig som fotbollsspelare och för min fortsatta utveckling känns det helt rätt att stanna kvar här i den här miljön. Jag känner att jag har mer att ge och är hungrig på att ta ytterligare kliv i min utveckling.

Jörgen Petersson, sportchef Kalmar FF
– Det är glädjande att en spelare som gått via akademin, in till Allsvenskan och U21-landslagsspel, väljer att förlänga sitt avtal med oss. Edvin har visat en stark lojalitet och drivkraft, trots motgångar under resans gång, och hanterat det på ett väldigt bra sätt. Han är en spelare som alltid ger allt för föreningen, både på och utanför fotbollsplanen. Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet med Edvin och få fortsätta följa hans fortsatta utveckling som fotbollsspelare.


Annons