Daniel Mendes: ”Alltid speciellt att möta AIK”

17 februari, 2012 |

Fem snabba frågor till Daniel Mendes inför lördagens träningsmatch mot AIK

1. Du har startat försäsongen med två mål på fem matcher. Är du nöjd med inledningen?

Fem snabba frågor till Daniel Mendes inför lördagens träningsmatch mot AIK

1. Du har startat försäsongen med två mål på fem matcher. Är du nöjd med inledningen?

– Ja, det måste jag säga. Det är trots allt fortfarande försäsong och vi spelar träningsmatcher för att komma i form. Det känns som hela laget tar stora kliv framåt och är på rätt väg. För egen del känns det bra även om det fortfarande finns mycket att hämta för att jag ska vara helt nöjd. Vi har även testat ett nytt spelsystem och för mig en ny roll som en av de två anfallarna. Det är fungerat bra hitills, så jag är nöjd. 

2. Hur är annars dagsformen?

–  Den är helt klart på väg uppåt. Det är svårt att säga hur många procent som saknas för att vara helt i matchform, men det känns bättre och bättre för varje träning och match och det ser jag som positivt.

3. I morgon väntar träningsmatch mot AIK på Skytteholms IP. Hur går dina tankar?

– Jag vet inte hur deras lag ser ut i år, men ifjol var det riktigt starka och som alltid när man möter AIK så blir det tufft. De spelar på hemmaplan och det kommer säkert mycket folk och tittar så det blir en härlig utmaning.

4. Du spelade i AIK mellan 2006-2008. Måste kännas lite speciellt?

– För mig att det alltid speciella känslor att möta AIK, oavsett om det är en träningsmatch eller tävlingsmatch. Jag har fortfarande många vänner kvar i AIK och spela mot ett lag som man tidigare har representerat blir alltid något extra, men samtidigt roligt.

5. Vad kan vi förvänta oss av Daniel Mendes 2012?

– Som vanligt en spelare med mycket vilja och som alltid ger allt för laget för att vinna matcher. Och självklart göra mål, många mål!

Annons