Debut för Hellborg i P15/98-landslaget

18 september, 2013 |

Kalmar FF:s Adam Hellborg debuterade i P15/98-landslaget som förlorade mot Norge i Askim

Det svenska P15/98-landslaget spelade på tisdagskvällen den första av två träningsmatcher mot Norge på bortaplan. Kvällens match slutade med förlust 2-1, efter svensk ledning i halvtid. Svensk målskytt blev Zackarias Faour som nätade efter 18 minuter.

I den svenska matchtruppen fanns två spelare från Kalmar FF. En fanns också med i startelvan och det var Adam Hellborg som spelade 55 minuter innan han klev av till förmån för Adonis Berisha. KFF-målvakten John Håkansson satt hela matchen på bänken.

Andra matchen i dubbelmötet mot Norge spelas på torsdag i Halden.