Delad pott på Stockholms Stadion

29 april, 2012 |

Kalmar FF fick med sig en poäng från söndagens bortamatch mot Djurgårdens IF

Kalmar FF fick med en poäng från söndagens bortamatch mot Djurgårdens IF. Matchen slutade 1-1 inför 8712 åskådare på ett soligt Stockholms Stadion.

Båda målen föll i den första halvleken och hemmalaget gjorde 1-0 redan i den 3:e minuten när Kasper Hämäläinen utnyttjade en retur som uppstod efter en frispark av Joona Toivio. I den 22:e minuten kvitterade Kalmar FF genom Daniel Mendes som från nära håll kunde trycka dit bollen bakom målvakten Tommi Vaiho och därmed ikläda sig rollen som poängräddare.

Matchen var stundtals grinig och fyra minuter från slutet fick Daniel Mendes sitt andra gula kort och fick lämna planen. Mendes är därmed avstängd i nästa omgång när Kalmar FF tar emot GAIS på Guldfågeln Arena.