Douglas Bergqvist efter förlusten på Eleda Stadion

17 maj, 2021 | Nyhet

Vi pratade med Kalmar FF:s lagkapten Douglas Bergqvist efter kvällens förlust på Eleda Stadion och det var en stor besvikelse över prestationen efter slutsignalen.
– Det är givetvis ingen bra prestation från vår sida idag. Vi maxar inte som vi gjort i våra andra matcher. Då blir vi straffade. Det är trist men vi får blicka framåt och rätta till det tills på söndag.

Det påminner lite om matchen mot IF Elfsborg där det var en startsträcka inledningsvis innan ni tog er in i matchen. Håller du med?
– Det är svårt att säga vad det beror på. Men det är för mycket misstag i början av matchen från vår sida. Det är skit. Det svider. Vi har inga ursäkter till prestationen. Det gäller bara gå till oss själva och se till att komma väl förberedda till söndagens match mot Hammarby.

Finns det några delar i ert spel idag som du tycker ni kan ta med er till på söndag?
– Vi har en bra reaktion i andra halvlek. Även om vi gör misstag fortsätter vi och försöker spela vårt spel. Men vi måste gå hem och göra vår analys och försöka  analysera det och få ordning på det inför fortsättningen.

Tio minuter in i andra halvlek tände du hoppet med en reducering. Berätta om målet.
– Ja, det spelar ingen roll nu. Men där och då gav vi oss chansen att ta oss tillbaka in i matchen. Vi börjar andra halvlek jävligt bra och det känns som de är lite darriga när vi får in reduceringen. Sen tyvärr är det dåligt försvarsspel från vår sida när de gör 3-1 strax därefter. Det dödar matchen lite. Men vi fortsätter kämpa tillsammans och ger inte upp. 

Annons