Douglas Bergqvist lämnar Kalmar FF

11 januari, 2022 | Nyhet

Douglas Bergqvists kontrakt, som löpte ut efter fjolårssäsongen, förlängs inte.

Douglas Bergqvist
När jag kom till Kalmar FF sommaren 2020 kom jag till en förening som kämpade för att undvika nedflyttning. Vi lyckades till slut klara det allsvenska kontraktet. Att sedan sluta 6:a i ligan 2021 är en fantastisk prestation. Sättet vi spelade fotboll på och nådde den positionen är också verkligen speciellt. För att ta sig igenom dessa två helt olika säsonger krävs ett stort ansvar och ansträngning från hela organisationen. Jag vill tacka alla som jobbar för Kalmar FF och supportrarna runt föreningen för att jag fick vara med på denna resan. Min tid har tagit slut i Kalmar FF men jag åker därifrån med fina minnen och vänner för livet.

Vi vill rikta ett stort tack till Douglas för alla hans insatser i den rödvita tröjan och önskar honom lycka till med kommande utmaningar!

Annons